De Natuurkapper: jouw biokapper in Antwerpen en Mariaburg

Over ons

Kleinschalige én persoonlijke aanpak en natuurlijke producten

In 2006 zag ik een charmant hoekpandje te huur in de Minderbroedersrui. Een ideale plek om een ‘andere’ kapperszaak te beginnen. De puzzelstukjes vielen in elkaar en ik opende de Natuurkapper. Ik koos vanaf het begin resoluut voor een kleinschalige én persoonlijke aanpak. Tot de dag van vandaag gebruik ik enkel natuurlijke producten om jouw haren te verzorgen en te kleuren.

Het concept slaat aan en spoedig richt ik ook de eerste verdieping van het pand in. Elke verdieping heeft één kapstoel waar jij alle aandacht krijgt van je kapper. Ik ga op zoek naar gelijkgezinde collega’s. Mond-tot-mond reclame doet de rest. Klanten komen van steeds verder.

De Natuurkapper groeit

Daarom zoek ik een tweede centrale locatie voor mijn Natuurkapper, én dat blijkt Mariaburg, op de grens van Ekeren en Brasschaat, te zijn. Een mooi burgershuis, een voormalige apotheek, is de ideale plek om mijn concept ook hier op te starten. Ook hier ontvangen we je in een rustige, gezellige en huiselijke sfeer en kan je bijvoorbeeld genieten van onze relaxruimte of tuin (bij goed weer).

Ondertussen bestaat het Natuurkapper team uit 5 collega’s. Maak kennis met Katty, Sonja, Demi, Kateryna en Ilena. We delen allemaal de passie voor natuurlijke schoonheid en gaan voor één doel: je stralend en ontspannen bij ons te laten vertrekken.

Tinne Fontyn